Bitcoin som treffer $ 20 000 i begynnelsen av 2021 er „Høyt urealistisk:“ analytiker

Bitcoin har stor sannsynlighet for å berøre den forrige rekordhøyden på $ 20.000. Men man skal ikke forvente at det skal skje tidlig i 2021, sier en TradingView-analytiker.

Den pseudonyme enheten, som opererer under aliaset ‚XForceGlobal‘, sa at det betydelige oppadgående trekket er „svært urealistisk,“ med tanke på at den offentlige interessen for Bitcoin ikke er i nærheten av Googles trendnivåer i slutten av 2017 / begynnelsen av 2018.

I tillegg mangler markedet hypen som drev kryptovalutaen til $ 20.000 tidligere. Dette er synlig i mangelen på ny kapital som kommer inn i Bitcoin-rommet i 2020. Ikke desto mindre vokser budene høyere på grunn av støttende grunnleggende og tekniske katalysatorer, hovedsakelig når det gjelder devaluering av amerikanske dollar.

„Jeg tror mer og mer at markedets forlengelsessyklus er på spill her,“ la analytikeren til. „Og med mindre naboene dine snakker om å kjøpe Bitcoin, spiller dette markedet for tiden med“ resirkulerte „penger.“

Bitcoin økte med mer enn 200 prosent etter å ha krasjet til 3 858 dollar i mars 2020. Dets rally lånte signaler fra Federal Reserves beslutning om å holde renten nær null og å kjøpe stats- og bedriftsgjeld „så lenge det er nødvendig.“ Videre forbedret en injeksjon på 2 billioner dollar via den amerikanske kongressens koronaviruslindringsregning i økonomien ytterligere kryptovalutas oppadrettede skjevhet.

Eldre eiendeler i å lage

XForceGlobal fremhevet den negative sammenhengen mellom Bitcoin og US Dollar Index (DXY), et barometer for å måle greenbackens styrke mot topp utenlandske valutaer, og bemerket at sistnevnte driver førstnevnte «reelle prishandling».

Analytikeren oppdaget også Bitcoin i en såkalt „vekstsyklusfase“, hvor kryptovalutaens investorer har blitt mer modne og vant til sin stil av trender. Det er ingen “dumme penger” i markedet som kan skyte Bitcoin-prisen fra $ 13 000 til $ 20 000 på bare en uke, slik tilfellet var med bull og runene 2017 og 2019.

„Bitcoin’s 202 bull run skaper en serie med“ HIGHER LOWS „, som er ekstremt sunt for helhetsbildet,“ la han til. „Det kan være bra for“ å kjøpe dips. “

Bitcoin Cup og håndtak

Analytikeren presenterte deretter en super-bullish utsikt for Bitcoin som også kan se en periode med blodbad i markedet.

Kalt som kopp og håndtak, blir det tekniske mønsteret levende etter at en eiendels pris beveger seg kraftig i oppovergående retning. Etter det begynner markedet å selge seg ut, noe som får prisen til å spore litt nedover. Det danner ‚Cup‘ -delen av mønsteret.

Etter hvert som prisen fortsetter å handle oppover, trekker den seg igjen – denne gangen mer gradvis når den danner ‚Håndtak‘ -delen av mønsteret. Til slutt bryter prisen ut til oppsiden.

Når det er sagt, forventet analytikeren at Bitcoin ville falle lavere for å fullføre delen ‚Håndtak‘. En breakout over det generelle mønsteret vil sette kryptovalutaen på vei til $ 20.000 – sakte og jevnt.

Kommentare sind deaktiviert.